пʼятницю, 21 березня 2014 р.

Митрополит Софроній назвав Путіна бандитом

У інтернет-мережі з’явилося звернення Митрополита Черкаського та Канівського Софронія (УПЦ Московського патріархату) до черкащан, які на службі у Путіна зрадили Україну.
—​ Історія цінує тих людей, які незалежно від обставин, місця проживання та громадянства завжди пам’ятають звідки вони походять, де їх батьківщина, де закопаний їх пуп. Однак, за всю свою історію Україна знала багато випадків зрад. Ніде не ділися зрадники і в наш час. Розумію — гроші, слава, вплив, влада, а совість де?
Де проявлена совість до свого люду? Мені соромно за вас Валентино Матвієнко, я ж з вами зустрічався, коли ви приїздили до Черкас… образно за ваших родичів, що ще живуть у Черкасах. Тут ваша школа, медучилище, повітря дніпрове — ви ж виросли на цьому, то як змогли так підло вчинити по відношенню до свого народу, призиваючи тогобандита Путіна (його не можна інакше назвати) посилати сюди на ваших земляків війська? Я хотів би подивитися у вічі міністра культури Росії із Сміли. Яка в нього культура? Чи він знає історію, чи знає про страждання українців? — звернувся до колишніх земляків владика Софроній. — Люди добрі, схаменіться! Кому ви служите? Чому ви зрадили батьківщину, поїхали з України і будуєте щасливе життя для росіян, якого там насправді і немає. Чому не хочете будувати його для українців? Якщо ви такі розумні і ваш мозок працює більш ніж на чотири відсотки, то схаменіться. Виправте свої страшні і злочинні помилки проти свого народу, бо Бог вам цього не вибачить!
Нагадаємо Міністр культури Росії смілянин за походженнямВолодимир Мединський був одним із організаторів збору підписів серед російських діячів культури на підтримку дій Путіна у Криму. Зганьбила себе іще одна черкащанка. Спікер Ради Федерації РосіїВалентина Матвієнко підтримала ініціативу Володимира Путіна увести армію на території України.

Немає коментарів:

Дописати коментар