неділю, 9 березня 2014 р.

Полтавський Євромайдан закликав УМВС

Полтавський Євромайдан  закликав   УМВС Полтавської області розробити «дорожню карту дій »
   Віче Полтавського Євромайдану , яке відбулося в зеленій залі облдержадміністрації , одностайно прийняло ухвалу за підсумками зустрічі євромайданівців  з новим очільником УМВС у Полтавській області Іваном Корсуном. Про це сповістив модератор віча Олег Пустовгар. За його словами, новому начальнику УМВС у Полтавській області рекомендовано підготувати документ «Стратегічні пріоритети діяльності».
До нього окремими пунктами , вважають євромайданівці Полтавщини,   мають увійти : жорстка боротьба з корупцією у органах виконавчої влади та місцевого самоврядування, кардинальне реформування ДАЇ, викорінення хабарництва з цієї структури, оновлення її керівництва і штату, боротьба з наркоманією, наркопритонами  та нелегальним гральним бізнесом. А ще  громадські активісти переконані, що кожен новопризначений начальник РВВС повинен звітувати про зроблене на майданах районних центрів області.
     На пропозицію Олега Пустовгара,  до цієї ,так би мовити, «дорожньої карти діяльності міліції області»  включено ще дві важливі ініціативи : ліквідація  старої , сформованої ще при диктаторі Януковичу, громадської ради і утворення нової задля дієвого контролю громадськості над правоохоронцями та розробка і реалізація цільової обласної програми транспортного забезпечення дільничних інспекторів.

 «Стратегічні напрямки діяльності»  необхідно оприлюднити на офіційному сайті УМВС  у Полтавській  області, а Іван Корсун повинен прозвітувати про зроблене вже через три місяці», - переконані учасники віче Полтавського євромайдану.

Немає коментарів:

Дописати коментар