неділю, 2 лютого 2014 р.

У Запоріжжі суд заборонив проведення ЄвроМайдану

Запорізький адміністративний суд заборонив проведення будь-яких акцій і демонстрацій в неділю, 2 лютого. Про це повідомив один із лідерів місцевого Євромайдану Богдан Василенко.
Зокрема, суд заборонив проведення акцій самому Василенку, який раніше подав заявку в мерію, організації «Просвіта», що також мала намір мітингувати, і Партії регіонів, яка заявила про намір провести акцію протесту під стінами Запорізької ОДА. Відзначимо, що всі заходи були заплановані на один і той самий час та в одному і тому ж місці.
У зв´язку з цим рішенням суду, запорізькі майданівці мають намір зібратися завтра, 2 лютого, о 13:00 (не о 12, як повідомлялося раніше) на площі Поляка (вул. 12 квітня).
«Прохання приходити без масок. Ті, хто не може показувати обличчя, - не приходьте. Мітинг відкритий і мирний», - заявив Богдан Василенко.
Нагадаємо, що 2 лютого на Майдані Незалежності в Києві відбудеться інформаційний мітинг.
Як відомо, в ніч на понеділок, 27 січня, в Запоріжжі силовики силою розігнали активістів Євромайдану, які залишилися на ніч біля будівлі обласної адміністрації. За словами очевидців, площу від мітингувальників «зачищали» пострілами з травматичної зброї і світло-шумовими гранатами. Згодом в обласному МВС заявили, що силового розгону не було, а учасники акції протесту "розбіглися", коли побачили міліціонерів.
Джерело

Відомо також, що активісти місцевого Євромайдану збираються провести захід в іншому місці

Немає коментарів:

Дописати коментар