пʼятницю, 21 лютого 2014 р.

Заява Коордради ГАУ

Сьогодні вбивства, тортури, викрадення людей, жорстокі побиття журналістів та масові арешти, використання криміналітету стали звичайними інструментами антинародної влади України в боротьбі проти громадян, що захищають свої права та свободи. Диктаторський режим Януковича, почавши узурповувати владу в 2010 через антизаконну відміну Закону України «Про внесення змін до Конституції України» від 8 грудня 2004 року № 2222-IV»,
остаточно втратив легітимність, а зараз щоб спасти свій панівне становище намагається за рахунок найнятих бандитських угрупувань перевести протистояння народу проти нелегітимної злочинної влади у громадянську війну. Більше того він намагається використати армію проти власних громадян.
В діях В.Януковича, А.Клюєва, А.Портнова, В.Захарченка, П.Лебедєва, О.Лукаш, В.Пшонки, О.Якименка, Г.Іляшова та інших посібників Януковича  є ознаки спроби антиконституційного захоплення влади та злочинів проти власного народу.
Ми звертаємось до Ради безпеки терміново розглянути питання ситуації в Україні на Раді безпеки ООН та ввести в Україну миротворчий контингент ООН для забезпечення безпеки громадян України та знешкодження злочинців.
Кількість жертв щогодини зростає. Пам`ятайте, що кожна згаяна зараз година – це десятки вбитих мирних громадян режимом Януковича України. 

Немає коментарів:

Дописати коментар