суботу, 22 лютого 2014 р.

Відкритий лист Ю. Вілкулу

Відкритий лист
 
Президенту Асоціації міст України
Вілкулу Ю.Г.
вул.Артема, 73,
м.Київ, 04053

Шановний Юрій Григорович!

   
   У зв'язку з  ініціативою ВОС «Український фронт» провести 22 лютого в Харкові З'їзд депутатів від Партії Регіонів всіх рівнів Південно-східних областей, міста Севастополя і АР Крим просимо негайно втрутитись в ситуацію та зупинити розкол України і можливий громадянський конфлікт.
     У громади Дніпропетровщини виникають наступні питання:
1.     Кого представляють ті люди, які збираються на вказаний з'їзд? Чи проходили  конференції ПР, які надали делегатам повноваження представляти організації ПР  та їх позиції?
2.     Якщо на зібранні будуть присутні депутати і міські голови, які обрані народом України, чи отримали вони мандат на присутність на цьому зібранні від виборців своїх територіальних громад?
3.     Чи не перевищує свої повноваження неконституційна форма зібрання депутатів всіх рівнів лише однієї політичної партії щодо розгляду питання територіального устрою держави? Чи не є розколом держави спроба вирішити питання на  з'їзді депутатів ПР , а не шляхом референдуму всього народу?
4.     Відокремлення економіки Східної Україна робиться з єдиною метою -  щоб увійти у економічний простір, а потім і в політичний простір Росії.  Чи не суперечать ці дії Акту проголошення державного суверенитету України від 24.08.1991 року та Конституції України щодо державного устрою України та збереження її міжнародного статусу унітарної, єдиної і суверенної держави?

          У зв'язку з вищевикладенним просимо запобігти розколу України та публічно засудіти будь-які спроби розколу України та розпалювання громадянського конфлікту.

Координатори Дніпропетровського                                        І. Маркевич
          Євромайдану   

                                                                                                                   В. Сухов

Немає коментарів:

Дописати коментар