пʼятницю, 21 лютого 2014 р.

Звернення до активістів Євромайданів України про сепаратистський з'їзд 22 лютого в Харкові

До активістів  Євромайданів України,
До всіх громадян України


Звернення

Шановні пані та панове! З огляду на події останніх днів, зокрема скликання у Харкові 22 лютого 2014 року з'їзду  депутатів усіх рівнів Південного сходу, Севастополя та АР Крим, Координаційна рада Харківського Євромайдану висловлює занепокоєність підвищенням градусу сепаратистської риторики окремих політичних діячів, зокрема,- організаторів вищезазначеного з’їзду.

Територіальна цілісність України,- не предмет для дискусій та політичного шантажу.  Територіальна цілісність України,- запорука існування нашої держави. Захист територіальної цілісності України,- конституційний обов’язок кожного громадянина України.

Координаційна рада Харківського Євромайдану звертається до активістів Євромайданів України, всіх громадян України, незалежно від їхніх політичних уподобань, підтримати протест Харківського Євромайдану проти спроб в той, чи інший спосіб розколоти нашу державу, проти спроб перетворити Харків на столицю сепаратизму. Закликаємо сумлінно виконати свій громадянський обов’язок та зробити все можливе задля збереження територіальної цілісності України і не допустити розколу держави за територіальним, або партійним принципом!


Координаційна рада
Харківського Євромайдану



21 лютого 2014 р.

Немає коментарів:

Дописати коментар