четвер, 20 лютого 2014 р.

Заступник голови Чернівецької ОДА просив висловити йому недовіру

Перший заступник голови Чернівецької обласної державної  адміністрації Георгій Галиць повідомив на своїй сторінці у Facebook про те, що він пропонував до порядку денного позачергової сесії обласної ради, яка відбулася 19 лютого, внести питання про висловлення йому недовіри як посадовій особі виконавчої влади. 
 "Сьогодні на позачерговій сесії обласної ради я оголосив про те, що подав голові обласної державної адміністрації заяву про відставку з посади першого заступника губернатора. Пропонував до порядку денного сесії включити питання про висловлення мені недовіри як посадовій особі обласної виконавчої влади - нарівні з головою ОДА. Шкодую, що ініціатива не набрала достатньої кількості голосів і не була розглянута депутатами.
Проголосував за усі проекти рішень, що розглядалися на сесії. З одним уточненням: за недовіру голові ОДА голосував під тиском М.М.Папієва. Мені не соромно за свої голосування. Соромно за деяких колег з фракції, які свої вузькопартійні, егоїстичні інтереси поставили вище необхідності прийняти ті рішення, які унеможливили подальшу ескалацію громадянського конфлікту у нас в області, і не прийшли на сесію. Надалі працюватиму над підготовкою питання про саморозпуск цієї обласної ради і проведення позачергових виборів. Цей склад обласної ради, на мій погляд, вичерпав себе.", - йдеться у пості Георгія Галиця.
Позачергова сесія обласної ради у Чернівцях відбулася після того, як буковинці змусили голову обласної державної адміністрації Михайла Папієва написати заяву про звільнення. Слід зазначити, що губернатор підписав цю заяву в обмін на не насильницькі дії протестувальників.

Немає коментарів:

Дописати коментар