середу, 19 лютого 2014 р.

А. Ковальов. Ситуація перейшла допустиму межу.

Факти говорять про те, що Україна знаходиться в шестірці країн світу, де найбідніше живуть люди. Чому це? Можливо ми в пустелі живемо? Чи в горах? А може в джунглях, - чи в тундрі?
В цей час маємо самих потужних мільярдерів. Деякі родяться за кілька років, обкрадаючи населення.
Чи не винен в цьому президент?  Не хочеться писати це слово з великої літери. А скільки пішло із торбами по світу, щоб заробити на прожиття? Як жити молоді в нашій державі? Чому президент не дав роботи та життя своїм людям? Чому в нас відсутнє виробництво навіть елементарних товарів?

Що ж зробив президент? Він заставив, щоб міліція, армія, СБУ захищала не народ, якому присягалися, а захищали корумпованих злочинців, що незаконно захопили  владу.  В чому злочин? В тому, що президент порушує Конституцію, не дбає про свій власний народ, про дітей, про стариків, жінок, молодь. Для себе здійснює захват кращих земель, безмірні статки та безмірну тоталітарну владу.
Сьогодні він перейшов межу. Проти беззбройних, мирних демонстрантів, які цілком законно вимагали роботи Верховної ради, застосував зброю, злочинно, свідомо  відбулися постріли в мирних людей. Смерть молодих людей на його совісті, і прийде  час відповідати по всій суворості людських законів. Забрав саме цінне – життя, настала  смерть людей ніким не куплених, не оплачених, а тих, хто стояв за свої переконання.  Це не екстремісти, як начіплюють  ярлик на них органи, це культурні, освідченні і виважені люди, які для себе, для своїх дітей та інших людей  хотіли нормального життя.
Таке протиставлення президента відносно свого народу вимагає не лише зміни до Конституції 2004 року.  Така справедлива вимога була до сьогоднішнього дня.  А після останніх подій стало цього не досить. Зараз наступив такий стан, що незалежно - розженуть Майдан, чи ні, а президент повинен йти у відставку. Він після цього не достойний керувати своїми громадянами.
Незалежно від того, чи вистоїть сьогодні Майдан, підніметься народ всієї країни, буде народний суд покидькам. Справедливість переможе. Ми достойні цього!  

18.02.2014р.

Немає коментарів:

Дописати коментар