неділю, 9 лютого 2014 р.

Контактний пукнкт правової допомоги Євромайдану

В Українському Домі (Київ, Європейська площа, 2, 1 поверх) розпочав роботу Контактний пункт правової допомоги (КППД). Ми створені для допомоги активісткам та активістам Євромайдану, в першу чергу тим, хто зіткнулися із порушенням своїх прав з боку держави (в тому числі міліції та її спецпідрозділів).
Пункт є некомерційною ініціативою низки правозахисних організацій та ініціатив: Євромайдан SOS (http://euromaidansos.org/), Проекту «Без Кордонів» (http://noborders.org.ua) та Української Гельсінської Спілки з прав людини (http://helsinki.org.ua). Усі послуги Пункту є безкоштовними, конфіденційними та здійснюються на волонтерських засадах.

Пункт не надає адвокатської допомоги тощо напряму, проте спрямовує звернення до організацій, що займаються відповідними темами. Пункт також за можливості надає первинні консультації, за умови, що це можливо зробити на місці, а також інформаційні матеріали (листівки, буклети) про можливості захисту своїх прав серед усіх зацікавлених.
Також Пункт знайомить із діяльністю Незалежної громадської комісії із розслідування порушень прав людини, пов’язаних із Євромайданом (НКР), та збирає контакти жертв і свідків таких порушень.
Якщо Ви хочете підтримати діяльність Пункту – ми потребуємо:
- волонтерської допомоги (чергування в УкрДомі)
- поповнення рахунків мобільного інтернету та контактного номеру телефону
- допомоги в поширенні інформації (як в Інтернеті, так і в друкованому виді) про можливості звернення до Пункту за допомогою.
З усіх питань звертайтеся:
Український Дім, 1 поверх (з 10-00 до 22-00 щодня)
+38 068 985 18 00
http://facebook.com/kontpunkt

Немає коментарів:

Дописати коментар