пʼятницю, 21 лютого 2014 р.

Чому ми ВЖЕ виграли?

 Дорогі наші друзі! (а особливо ті, котрі полюбляють "вже і негайно" :) )

Ми би всі хотіли тотальної перемоги саме у стилі "вже і негайно", але отримали компроміс. Себто, ситуацію в якій незадоволеними залишилися всі.

Але це є, насамперед, таки НАША перемога.
Так, ще багато доведеться працювати до повної перемоги та усунення донецьких бандитів від корита - тим не менше, ми на вірному шляху.

Чому?

Тому, що донецькі бандити - безмежні придурки. І тому, що маємо турботливого сусіда з неменшим придурком на чолі.

Сьогодні в Києві ми би виграли. Були би ще смерті, але виграли би. Проте що би сталося далі.

1) Крим би попросив "захисту Росії" - і в Крим би Росія БЕЗ СУМНІВУ ввела війська - тим більше, вони в неї і так там є.
2) Завтра гєподобний колорадський з'їзд оголосив би, що не визнає київських узурпаторів, а виключно "законноізбраного прєзідєнта". Данєцкі отморожені би, з високою долею ймовірности, також попросили допомоги в Росії - офіційно чи нефоіційно.

Це би озачало "югославський сценарій в Україні" та, думаю, як мінімум втрату Криму, Донецька та Луганська. Хоча не це головне - головне таки потенційна повномасштабна війна (хоч і коротка, швидше всього, як в Грузії).

З іншого боку, Ялинкович та його найближча камарілья - вже політичні трупи. До кінця року Партія Донецьких Бандитів та Вбивць буде мати силу виключно в Донецьку-Луганську та, в кращому для них випадку, частково в Харкові. Думаю, що бандюки (або поважні бізнесмени - це як кому вже більше до вподоби) з Дніпропетровська та околиць будуть швидко творити свою "альтернативну" креатуру/партію, яка засвітиться на наступних президентських виборах, і матиме певний шанс на наступних парламентських виборах, "добивши" при цьому недалеких бандитів з ПДБВ (офіційно - ПРУ). Доречі, якби бандюки з півдня трохи мали клепки і бажання, то за певних розкладів могли би взагалі свою креатуру вивести у другий тур наближчих президентських виборів.

А вже після обрання Кличка президентам нам доведеться щільно зайнятися нашою країною. Бо, поклавши руку на серце, в нашій країні ще просто НЕПОЧАТИЙ край роботи. ЄУ нам також допоможе як зможе - вони вже у це вв'язалися, і мусять цим займатися - хочуть чи ні.

Таким чином ми збережем країну і, надіюся, підемо в Європу. Головні винники смертей майже двох сотень українців, якщо доживуть до того часу, будуть обов'язково покарані. СБУ, МВС - реформовані, Беркут - розпущений.

Що зараз НЕ МОЖНА робити - не можна розслаблятися і чваритися. В ЖОДНОМУ ВИПАДКУ НЕ МОЖНА РОЗПУСКАТИ САМООБОРОНУ. Вона має бути офіційно зареєстрована як добровільна народна дружина, і працювати на постійній основі, допомагаючи нашій доблесній міліції наводити порядок на наших вулицях.

Ми обов'язково переможемо. Жертви наших героїв не пропадуть надаремне.

Слава Україні! - Героям слава!

1 коментар:

  1. Так, але не зробили жодного кроку в напрямку організаціі слідчих комісій, та імпічменту. Не зробили кроків на зміну генпрокурора та голови конституційного суду. Я розумію що домовленності, але зараз м пробіваемо пенальті а не штрафний

    ВідповістиВидалити