понеділок, 3 лютого 2014 р.

Брати Капранови: Вчитися одразу посилати на хуй...

Наскільки затишно було вчора на Форумі Євромайданів (попри суперечки, сварки та різні закиди), настільки бридко сьогодні було за сценою. Почалося з того, що ми піднялися на сцену, а тут прибіг таваріщ Жданов і заволав: "Чого ви сюди залізли? Я все бачу" Бо на сцені була велика Трійця з Порошенком. Ми, звісно, не претендували ні на що, а просто хотіли показати, що ми вже прийшли і готові до виступу. Для захисту від нас одразу біля драбини поставили охоронця.
Потім підійшов якийсь розпорядник і почав цікавитися, про що ми будемо говорити, щоб не було якогось бунту чи несанкіонованого екстремізму. Після цього захотілося послати всіх і піти додому, але розуміння того, що треба оголосити резолюцію вчорашнього Форуму, стримало. Потім нарешті ТягниКличкоЯйцябок пішов, то почали давати слово бидлу (типу нас). Резолюцію Форуму ми оголосили. Люди сприйняли. Після того підійшов той самий розпорядник, що цікавився змістом виступу на початку, і почав випитувати, чому так зреагували (мабуть, почув, як ми з Ольгою Богомолець говорили, що після кожного виступу на сцені даємо собі зарок більше ніколи не виступати) Ми сказали, що як письменники погано реагуємо на цензуру. Він сказав, що це не цензура, а його робота, він просто цікавився, про що будемо говорити.
Кафка.
Висновок: треба вчитися одразу посилати на хуй, без передмов та післямов.
Єдиний позитив - після відходу зі сцени підійшло багато людей. Серед них двоє дуже цікавих. Перший сказав, що у матері прізвище Капран і запитав, що це означає. Друга сказала, що у матері прізвище Капранова і стала шукати родичів. Родичів знайшли, розшифровку прізвища дали.
Але все одно враження таке, наче скупалися у багнюці.
Звісно, дякуєм Юрію Луценку за те, що прийшов вчора на Форум, а сьогодні організував виступ. Проте....

Джерело

4 коментарі:

  1. Милі мої брати Капранови, люблю вас та шаную. І розумію ваше сприйняття.Дозволю собі нагадати, що ви були не на інтелектуальному форумі, а серед ополчення. Інших бійців за свободу немає.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ополчення чітко сказало Яценюкові куди він має йти. А інтелектуали Капранови - тільки вчаться. Поки що у текстах

      Видалити
  2. Але Е Одне Але - скорочено АЕОА :-). юди з того боку сцени.

    ВідповістиВидалити