четвер, 11 грудня 2014 р.

Дорога в Європу та польський досвід.







Чергова зустріч Польсько – Українського Форуму Партнерства «Європейська дорога України та  польський досвід”  відбулася 11 грудня у Тернополі.  Засідання розпочалось в Банкетному залі ресторанного комплексу Максим.

Круглий стіл за участю польських експертів та представників тернопільського бізнесу, неурядових організацій, представників влади та навчальних закладів, журналістів відкрив модератор заходу тернопільський публіцист і громадський діяч представник Інформаційного центру “Майдан Моніторинг” Володимир Ханас. З Харкова до Тернополя приїхала голова правління Інформаційного центру “Майдан Моніторинг” Наталка Зубар. Завітали до нас представники і інших областей.













       У Форумі з польського боку взяли участь  відомий польський політик Павел Залевський, консул Генерального консульства Республіки Польща в Україні в Луцьку Кшиштоф Савіцкі, секретар  Польсько-Українського Форуму Павел Тщцінський. Партнерами заходу виступили Генеральне консульство Республіки Польща в Україні в Луцьку спільно з Інформаційним центром “Майдан Моніторинг”.

Ігор Крочак (фото автора)

( Завтра 12 грудня в продовження Польсько – Українського Форуму Партнерства «Європейська дорога України та  польський досвід” , у ТНЕУ відбудеться  лекція відомого польського політика Павла Залєвського “Український шлях до ЄС і чи допоможе цьому польський досвід”)

Немає коментарів:

Дописати коментар