понеділок, 14 грудня 2015 р.

Діалог щодо дій дрібних сільгоспвиробників

Запрошуємо Вас взяти участь в обговоренні на тему «Діалог щодо дій дрібних сільгоспвиробників в умовах асоціації з ЄС», що відбудеться 23 грудня 2015 рокув Українському національному інформаційному агентстві «УКРІНФОРМ» за адресою м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16.

Учасниками обговорення будуть експерти у сфері сільського господарства та розвитку сільських територій (УКАБ, Швейцарсько-український проект “Розвиток органічного ринку в Україні”, Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України  та інші).
У ході зустрічі планується обговорити перспективи, потенційні можливості та виклики для виробників сільгосппродукції в умовах дії Угоди про асоціацію з ЄС. Відбудеться також аналіз діяльності у сфері інформування представників агропромислового сектору, громадськості та місцевої влади Полтавської, Кіровоградської та Чернівецької областей та напрацювання перспективних напрямів діяльності щодо зазначеної теми в майбутньому. Також під час зустрічі запланована презентація інформаційного відеоролика щодо загроз та викликів, рекомендацій для розвитку агарного сектору України, насамперед дрібних сільгоспвиробників, в найближчому майбутньому.
Просимо Вас підтвердити участь у заході до 17.00 21 грудня 2015 року за електронною адресою: siverian@gmail.com.
За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: 0669783411, 0674617386, 0937416292 (Контактні особи – Чабак Людмила, Казіміров Дмитро).

Немає коментарів:

Дописати коментар