понеділок, 7 грудня 2015 р.

Добре діло дітей 29-ї школи Тернополя.




Діти тернопільської двадцять девятої школи зібрали для своїх однолітків у сиротинцях допомогу. Насправді, в наш нелегкий час малеча в сиротинцях чи то на сході чи то в нас на західній Україні потребують уваги та опіки.
Таке починання дітлахів тернопільської школи гідне поваги, наслідування та пошанування. Тому великий уклін директорові школи Анатолію Ятищуку його заступниці з навчально-виховної роботи Оксані Стецькій, усьому вчительському колективу, ну і головне, власне самим діточкам. Адже вони принесли свої іграшки, дитячі книжечки, навіть одяг, і солодощі. На відміну від нас дорослих, діти все роблять щиро та безкорисливо за це їм велике спасибі.












Загалом назбиралося на добряче багажне відділення та салон легкового автомобіля, діти та педагоги казали що буде ще. Все це волонтери нашої групи передадуть у сиротинці, як в нашій області так і більшу частину на буремний прифронтовий Донбас. Ми вже повідомляли у своїх матеріалах що волонтерська група «Схід та Захід єдині» має не тільки волонтерсько-фронтовий напрямок роботи, а і благодійно-обєднавчий. Так ми неодноразово допомагали і передавали гуманітарну допомогу жителям та дітям прифронтового сходу України. Зокрема в дитячі садочки міста Костянтинівка Донецької області і інші. Приймали дітей зі сходу на відпочинок у нас на Тернопіллі. Війна колись закінчиться і тоді кожен повинен поставити собі запитання що ти зробив для мирного розвою добра. Починання дітей тернопільської школи є тією частинкою благочинності, що не дає зачерствіти нашим душам.
Слава Україні ! Схід та Захід єдині !

Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської ГО "Схід та Захід єдині"


7 грудня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар