четвер, 3 грудня 2015 р.

Фотовиставка "Якби не війна..."

Запрошуємо вас відвідати та висвітлити першу фотовиставку волонтерського проекту «Справжні», ініційовану командами волонтерів Українського Мілітарного порталу та Благодійного аукціону побачень для бійців АТО.
Метою проекту є ознайомлення суспільства з волонтерами, історіями їх життя, адже сьогодні всі знають назви волонтерських організацій, але майже не знайомі з конкретними справжніми українцями, які тримають армію на своїх плечах.

В суботу, 5 грудня о 17:00 в ТРЦ «Космополіт» відбудеться фотовиставка портретів найвизначніших волонтерів нашої боротьби за мир «Якби не війна..» та презентація тематичного календаря на 2016 рік.
Завдяки опитуванню серед громадських активістів, волонтерів і військових до проекту були запрошені такі представники волонтерського руху як Віталій Дейнега «Повернись живим», Аліна Михайлова «Армія SOS», Роман Сініцин «Народний тил» та інші. 13 волонтерів предстануть перед кожним в двох іпостасях – якими вони є на війні і якими вони б були, якби не почалась війна.

В програмі:
·         урочиста церемонія відкриття;
·         нагородження найкращих волонтерів та їх організацій;
·         презентація календаря на 2016 рік;
·         показ фільму BABYLON'13 .

Досягнення  кожного з цих волонтерів не є меншими за досягнення будь якого народного артиста чи політика. Знати героїв в обличчя – важливо. Тим паче, що кожен з них – ціла історія. Чим би вони жили, якби не ця війна?
Наша перша фотовиставка – це тільки початок проекту. Попереду – багато історій справжніх українців. 

Запрошуємо усіх представників медіа!
Акредитація для ЗМІ до 21:00, 04 грудня за телефонами: 095-203-99-15, 093-402-99-98 або через пошту:spravzhni.info@gmail.com (Марія Шепель).
Організатори: проект Справжні, Благодійний аукціон побачень для бійців АТО та Український мілітарний портал.
Генеральні партнери: ТРЦ «Космополіт», «Пласт», «Фонд підтримки пластунів-військовиків», «Свідома краса», «Фундація Дарини Жолдак».
Партнери: Фотостудія «Жовтий кролик», «Галерея Арт-інформ», поліграфічна компанія «Ермітаж».
Місце та час проведення: Київ, 5 грудня 2015 року, 17:00, ТРЦ Космополіт (вул.Вадима Гетьмана, 6), 6 поверх.
Сторінка на Facebook:  www.facebook.com/events/520892741411667/

Про проект: «Справжні» - проект про українців, патріотів, звичайних людей і водночас героїв нашого часу. Ми хочемо показати кожному обличчя тих, хто сьогодні творить майбутнє України. Адже мало хто знає, що волонтери відмовляються від своїх мрій заради майбутнього нашої країни, а натомість отримують від можновладців перешкоди, докори та навіть арешти.

Немає коментарів:

Дописати коментар