четвер, 10 грудня 2015 р.

КонституціЯ: суспільна довіра і нове правосуддя

14 грудня 2015 р. з 10.00 - 13.30 у бізнес-центрі "Парус", за адресою вул. Мечникова, 2 (вхід з бульвару Лесі Українки), відбудеться Форум"#КонституціЯ: суспільна довіра і нове правосуддя". Реєстрація та вітальна кава - о 9.30

На Форумі будуть озвучені відповіді на питання: Як забезпечити прозорість конституційного процесу, залучити громадськість до цього процесу і врахувати запити суспільства щодо зміни «системи»? Як дати поштовх до початку повноцінної судової реформи? Як не втратити шанс реформувати прокуратуру? Як досягнути консенсусу в парламенті і забезпечити довіру суспільства до запропонованих реформ?
У заході візьмуть участь провідні експерти-конституціоналісти, представники громадянського суспільства, члени Конституційної комісії, народні депутати, судді, посли іноземних держав та представники міжнародних програм технічної підтримки.
Маємо надію, що відкрита публічна дискусія за участі представників ЗМІ сприятиме належному втіленню конституційної та судової реформ. Широке обговорення сприятиме вирішенню проблемних питань змін до Конституції і забезпечить легітимність оновленої Конституції, широку народну підтримку в процесі імплементації цих реформ.
Просимо підтвердити свою участь заповнивши форму: https://goo.gl/HXO2td
Програма в додатку.
За додатковою інформацією звертайтесь:
Андрій Андрушків - 096-609-59-76,
Тетяна Кириленко – 050-97-93-596.

Немає коментарів:

Дописати коментар