середу, 23 грудня 2015 р.

Печиво для бійців на фронті. Готуємось до 22-го рейду…





Волонтерський актив групи «Схід та Захід єдині» на західній Україні продовжує підготовку до чергового рейду з волонтерською допомогою в зону військового протистояння.

Останніми днями координатором групи по західній Україні  Василем Конько була організована робота для забезпечення випічки ласощів для наших бійців на фронті. На позиціях хлопці завжди напитують «смаколики» з Тернопільщини, ми вже писали про смачний Озернянський хліб від Петра Христинича, а цими днями почалось виготовлення смачного печива у Тернопільському професійно-технічному училищі №2 де директором Володимир Цьох.









































Для такої справи керівник  ПАТ Тернопільської Птахофабрики у селі Великі Гаї Петро Сачик надав 1800 яєць, наш давній друг підприємець зі Скалата Ігор 800 кілограм борошна (150 піде на печиво, решту використаємо на Озернянський хліб), від ПрАТ “Тернопільський молокозавод”,  (а простіше кажучи від «Молокії») за особливого сприяння заступника директора Сергія Барановського ми отримали 80-ть кілограмів масла та 30-ть сметани, десять кілограм меду передав підприємець  Михайло Попик- отож печиво має буди добрим. Інші інгредієнти цукор, корицю тощо, придбано на кошти групи «Схід та Захід єдині». Отак у клопотах стараємось усім миром щоб зробити приємне бійцям на фронті. Просимо усіх небайдужих приєднуватись. Завжди можна написати нам в особисті контакти на нашій сторінці у фейсбуці (https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 ), якщо є бажання долучитись ми вийдемо на зв'язок. Зголошуйтесь, бійці та волонтери будуть вам вдячні. А усім хто вже нам допомагає щиро дякуємо, на цей раз і колишнім бійцям батальйону «Тернопіль» Дмитру Гайтко та Ігору Довжуку що долучились до справи. Слава небайдужим патріотам України !


Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО «Схід та Захід єдині»

(фото Ігора Довжука)


23 грудня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар