середу, 16 грудня 2015 р.

Вісті з передової від групи «Схід та Захід єдині». Марші на «нульові» передові позиції…




Допоки на західній Україні готується черговий двадцять другий рейд групи «Схід та Захід єдині», на бойовому Донбасі продовжуються марші на «нульові» передові позиції. Волонтери групи 15 грудня відвідали Авдіївку, позиції під Горлівкою, блок-пост «Маріуполь».

Зимові фронтові дороги шкодять не тільки волонтерським авто, а подекуди на них складно рухатись і військовій гусеничній техніці. Так наші волонтери довезли в один з підрозділів спеціальні інструменти для такої техніки (ключі для натягування гусениць БМП та інші пристосування), окрім того штатний наш перелік гуманітарної допомоги не змінився (тушковане мясо, хліб, мінеральна вода, овочі, зимові теплі речі, рукавиці, шапки, «балаклави» до речі останні нам надала наша колега Валентина Безсонова за що їй дякуємо).




















Були на нашій базі в Едуарда Хатмулліна і волонтери з міста Калуша Івано-Франківської області, ми ж завжди допомагаємо другим волонтерським групам, чекаємо від інших того ж. Колись запорожці казали, «гуртом супостату легше тертого хріну дати під носа». Як повідомив телефоном Едуард кругом противник нахабніє, провокації на фронті не припиняються. Передали наші хлопці вітання разом з посилками від рідних у  58-му бригаду та ще і у другі підрозділи, побували в «айдарівців» та інших воїнів. Готуються до чергової поїздки на Піски, Опитне, «Шахту»…

Дорогі благодійники групи «Схід та Захід єдині» усі бійці в яких побували наші волонтери щиро дякують вам за допомогу. Група і надалі буде робити все можливе щоби забезпечувати наших героїв, там на передовій, усім необхідним. Тому як завжди чекаємо і від вас розуміння та підтримки нас у нашій діяльності. Постачання з’єднаннь та підрозділів навіть волонтерами у рази зменшилось, тому просимо вас бути не байдужими. Допоможемо армії разом. Про чергові марші та рейди групи «Схід та Захід єдині» трохи згодом, слідкуйте за повідомленнями на сторінці.

Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО «Схід та Захід єдині»
(фото Едуарда Хатмулліна )


16 грудня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар