середу, 30 грудня 2015 р.

Передноворічні марші групи «Схід та Захід єдині»





Незважаючи на мороз, важкі дороги, обстріли противника наші активісти групи  «Схід та Захід єдині» здійснили передноворічні марші в Піски, Опитне, «Шахту» та на інші позиції.
Едуард Хатмуллін та Володимир Авдєєв виступили в ролі передноворічних Різдвяних добрих «волхвів» що дари приносять, у переліку як завжди овочі, тушковане м'ясо, мінеральна вода, теплі речі, військова форма та тактичне взуття по потребі, ну і багато іншого потрібного воїнам. Звичайно ж не обійшлося без передсвяткових новорічних радощів у вигляді солодощів, яблук, цигарок та других даруночків. Найбільше радують бійців дитячі малюнки з Новорічними та Різдвяними привітаннями. Пропонуємо вашій увазі фоторепортаж з маршів що опублікований на сторінці нашого координатора по зоні АТО Едуарда Хатмулліна у фейсбуці.

С наступающим 2016

 

«Огромная благодарность всем кто присоединился с поздравлениями наступающего Нового года к волонтерам группы " Схід та Захiд єдинi " : дети и родители школ и детских садов Львовской, Тернопольской областей, а так же Юлии Кончаковской, Василию и Элле Афиногеновым , Линде Судиловской и многим другим патриотам которым не безразлична судьба нашей с Вами Украины. Радость и улыбки на лицах наших бойцов, лучшая благодарность за наш с Вами труд . Слава Украине !!!!!!» (цит.авт..Едуард Хатмуллін)











































































Від усього загалу волонтерської групи ГО «Схід та Захід єдині» вітаємо з Наступаючим 2016 роком усіх наших благодійників, друзів, побратимів волонтерів та бійців. Щастя, удачі усім, дякуємо всім хто активно допомагав нам у 2015, нелегкому році. Він назавжди залишиться в історії України як рік у якому ми оперлись в обороні (навчились добре давати противнику «по зубам» - Марїнка, літо 2015), а також мали свої і перемоги, і невдачі.
Так це був рік і радості, і суму. Суму за полеглими нашими героями, а радості як сказав мій побратим Василь Конько одного разу:- Ми, вся Україна та що воює, волонтерить, помагає, молиться - зірвали плани Путіна на повномасштабне вторгнення і вистояли. Дай Боже нам сил, щоб розвинути наші успіхи в 2016 році. Спитати з байдужих (чи якщо хочете з користливців та недолугих) за помилки 2014-2015-го і не повторювати їх в майбутньому. З наступаючим Новим роком Україно !!!


Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО «Схід та Захід єдині»


(фото Едуарда Хатмулліна та Володимира Авдєєва)



30 грудня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар