вівторок, 8 квітня 2014 р.

Сепаратисти у Новій Каховці

ТАКОГО ЩЕ НЕ БУЛО...
Часи були і важчі, але такого ще не було....Сьогодні,у Новій Каховці, викинули триколор...З самого ранку група молодиків, як потім вияснилось, "Единение Новой Каховки", поставили намет"народна самооборона", підняли прапори України, Росії, Білорусії -"за единство славянских народов"....,а четверий прапор-ПСПУ...,керівник Корецький, повилазила наволоч...,а ще головне-вівся запис вступу у народну самооборону... ВРАЖАЄ,ПРАВДА???

До якої підлості тільки не вдаються???...,от тільки виникає питання:Хто дає в аренду прапори??? 22 березня,на проросійському мітингу в Херсоні, проросійська самооборона Нової Каховки тримала гордо прапори міста(теж аренда,як пояснив один із членів групи на своїй сторінці у соц.мережі).Почувши про мітинг, на площу приїхали і прийшли небайдужі депутати облради Тобінський І,Я,,Сидоренко О.В.,депутат міськради.Литвин І.Й.,члени громадської ради.На місце події прибула міліція-поздоровкались..., "ручкались"з членами"Единения..."і не побачили ознаків сепаратизму...До речі,особисто мені,як пересічній громадянці, показали повідомлення про проведення мітингу,зареєстроване у Новокаховській міській раді.Виходить,що голова міськради КоваленкоВ.І. і секретар Лук'яненко О.В. знали про підняття триколора сьогодні?!
Хочеться звернутись до Начальника МВ УМВС України у Херсонській області,Фабріна,(до речі,звертались 21 березня вперше з цього ж питання),Голови СБУ у Херсонській області, Шевченка,Прокурора Херсонської області,може,настав час притягнути до відповідальності діючу Новокаховську владу.

Немає коментарів:

Дописати коментар