четвер, 17 вересня 2015 р.

День рятівника у Тернополі




Сьогодні 17 вересня 2015 року своє професійне свято відзначають рятівники України, серед них – славна когорта працівників цивільного захисту Тернопільщини.
Представники однієї з наймужніших професій – працівники цивільного захисту отримували привітання на Театральному майдані Тернополя


Урочистості з цієї нагоди відбулись на Театральному майдані обласного центру. Тут рятувальники знайомили тернополян та гостей міста із особливостями професії, демонстрували навики, техніку та своїх помічників. В урочистостях взяли участь керівники області та міста, а також делегація польських колег з Сілезького воєводства республіки Польща з міста Катовіце з Богданом Бончиком на чолі.






































































Рятівники Тернопілля до урочистостей були нагороджені та відзначені як обласною так міською владою. Зважаючи на допомогу обласним рятівникам під час їхніх відряджень в зону «АТО» начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області Віктор Маслей відзначив грамотами-подяками волонтерські організації і в числі перших, нашу групу «Схід та Захід єдині», подяку отримував наш координатор на Тернопільщині і в Західному регіоні України Василь Конько.
Під час урочистостей хвилиною мовчання було пошановано усіх тих хто віддав своє життя при виконанні службового обовязку.
Працівники цивільного захисту вітали своїх товаришів піснями та музичними композиціями.

За матеріалами тернопільських ЗМІ підготував

Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації (фото автора).

Немає коментарів:

Дописати коментар