пʼятницю, 11 вересня 2015 р.

Вісті 11-го рейду групи «Схід та Захід єдині»: розвантаження та перші передачі




Транспорт одинадцятого рейду волонтерської групи «Схід та Захід єдині» успішно прибув на нашу базу в зоні бойових дій. Відбулось розвантаження і 9-10 вересня 2015 року члени групи під керівництвом координатора волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Донбасі і в зоні "АТО"  Едуарда Хатмулліна зробили перші передачі.
В підрозділ 93 ОМБр в групу інженерного забезпечення де замполітом наш земляк зі Зборова Руслан Чижевський передано: воду мінеральну, тушковане мясо (відома на фронті шумська «Тушонка Козацька» виробництва групи «Схід та Захід єдині»), тактичне взуття, і багато чого іншого.
В місто Сватове до добровольчого батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Тернопіль» доставлено: картоплю, капусту, цибулю, борошно і інше. Не забули звичайно і про давніх наших друзів з артилерійської 44-ї бригади, тим паче що там служить багато уродженців Тернопілля. Артилеристам як завше до вподоби наша козацька тушонка, «Вишнівецька» мінеральна вода, крупи- а за тактичне взуття і мови не має, солдатські ноги це теж зброя на цій війні і їх потрібно берегти.











 Представники усіх з’єднань Сухопутних військ Збройних Сил України, та інших підрозділів усім нашим симпатикам, помічникам та благодійникам передали велике солдатське спасибі за небайдужість і підримку, та звичайно ж вітання.

Нагадаємо що 7 вересня 2015 року з Тернопілля на Донбас в зону бойових дій стартував одинадцятий рейд волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині". Координатори рейду: Західна Україна Василь Конько, Шумщина і північ Тернопільщини Володимир Каніщев, Донбас і зона "АТО" Едуард Хатмуллін. Інформаційний супровід Ігор Крочак. Вага вантажу близько 30 тонн. На сьогодні йде активна робота з доставлення вантажів до передової. 
Повідомляємо також що готується дванадцятий рейд що стартує незабаром, слідкуйте за нашими повідомленнями.
Для усіх тих хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".

Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінці
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 і у інших українських ЗМІ.

Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації (фото Едуарда Хатмулліна).


11 вересня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар