пʼятницю, 11 вересня 2015 р.

Прес-тур до Сєвєродонецька

25-26 вересня 2015 року Громадська організація «Інтерньюз-Україна» в рамках Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво» запрошує представників центральних медіа до участі у прес-турі до Сєвєродонецька, де відбудеться виїзне засідання Комітету ВРУ  з питань запобігання і протидії корупції. 

У засіданні візьмуть участь члени комітету, представники Генеральної прокуратури України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Державної фіскальної служби України, Державної прикордонної служби України, Луганської обласної військово-цивільної адміністрації та місцевих громадських організацій.  

На порядок денний винесено такі питання: 
  • боротьба з контрабандою;
  • запуск логістичних центрів;
  • проблематика пропускної системи в Луганській області;
  • робота правоохоронних органів.
Окрім участі у виїзному засіданні Комітету, журналісти матимуть змогу відвідати Логістичний центр у Новотошківці. Він покликаний забезпечити товарами першої необхідності мешканців населених пунктів, що знаходяться на тимчасово окупованій території області. Також  буде організовано ознайомчий візит до Науково-виробничого об’єднання «Імпульс», що виробляє системи контролю та управління для атомних електростанцій.

Організатори прес-туру покривають:
  • дорожні витрати;
  • проживання;
  • харчування.
УЧАСТЬ – ЛИШЕ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЇ РЕЄСТРАЦІЇ
КІЛЬКІСТЬ МІСЦЬ ОБМЕЖЕНА

Для реєстрації потрібно заповнити ОНЛАЙН-АНКЕТУ http://bit.ly/1Of4zA6Останній термін подання анкет: 17 вересня 2015 р. до 18:00. 
Підтвердження участі для відібраних журналістів: 18 вересня 2015 р. до 18:00.

У разі виникнення запитань звертайтеся, будь ласка, до координатора проектів із підтримки медіа ГО «Інтерньюз-Україна» Наталії Сад за тел. 050 930 84 39, e-mail: nsad@internews.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар