вівторок, 1 вересня 2015 р.

Вісті з передової від групи «Схід та Захід єдині». Піски під стрілковим вогнем противника


Впродовж 30 серпня 2015 року Володимир Авдєєв з волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" здійснював планове довезення вантажів до передової на бойових позиціях наших військ у Карлівці, Пісках, Опитному, і на «Шахту» Путилівська біля населеного пункту Бутовка.
Предачі того дня: мінеральна вода, фірмова "Тушонка Козацька", домашні закрутки, овочі, речі особистої гігієни, форма літня військова, взуття тактичне і багато чого іншого. Як завжди у Карлівці, Пісках та інших населених пунктах Володимир на відмінно справився з завданням передав хлопцям тактичне взуття, форму та багато чого іншого. Коли волонтер виїзджав на маршрут хлопці з луцької міліції що стоять на виїзді з Краматорська передали в Опитне сало, крупи, консервації (домашні закрутки), вони кажуть що бійцям на передовій нехай буде побільше.















В героїчних українських Пісках одному з молодих командирів присвоїли  чергове військове звання, в подарунок наш активіст привіз йому тактичну набедрену кобуру натівського зразка до пістолета. В Пісках біля взлітної смуги аеропорту та на «Шахті» йшов ближній бій з стрілкового озброєння. Вихідні дні противник на цих напрямках ніяк не хотів вгамовуватись, наші бійці давали гідну відсіч. На позиціях представники усіх з’єднань Сухопутних військ Збройних Сил України, та інших підрозділів усім нашим симпатикам, помічникам та благодійникам передали велике солдатське спасибі за небайдужість і підримку, та звичайно ж вітання.




















Для усіх тих хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".
Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінці

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 і у інших українських ЗМІ.
Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації (фото Володимира Авдєєва).

1 вересня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар