понеділок, 7 вересня 2015 р.

Відзначання симпатиків та благодійників групи «Схід та Захід єдині» на Тернопіллі




У неділю вранці 6 вересня 2015 року координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Тернопільщині і в Західному регіоні України Василь Конько на запрошення нашого давнього приятеля і помічника Ярослава Брилінського прибув у село Озерну Зборівського району Тернопільської області, для пошанування наших благодійників.
Тут біля храму Пресвятої Трійці УГКЦ відбулось відзначення жителів села Миколи Зарудного та Петра Хрестинича, а також була вручена грамота-подяка  усім мешканцям озернянської громади. Жителі Озерної активно допомагали нам  у зборі волонтерської допомоги у попередніх рейдах (окрім того перед самою подією ми побачили вже новий збір на наш 11-й рейд що стартує незабаром). Після зустрічі  священик храму отець Іван Колодій  поблагословив волонтерів на нелегкий фронтовий труд.

































Зовсім поруч на хуторі Озерної у храмі Пресвятої Євхаристії УГКЦ де парохом отець Михайло Гуменний, координатор волонтерської групи «Схід та Захід єдині» передав грамоти Ярославу Кисілю та Олександру Піку, ну і звичайно загальну грамоту-подяку громаді.

На обидвох зустрічах Василь Конько розповів про останні події у зоні бойових дій, поспілкувався з громадою і подякував за співпрацю.

Для усіх тих хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".

Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінці
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 і у інших українських ЗМІ.

Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації (фото автора).


7 вересня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар