неділю, 13 вересня 2015 р.

Вісті з передової від групи «Схід та Захід єдині» 11 рейд: знову Піски, Водяне, Опитне та «Шахта»


Аж двома автомобілями активісти групи «Схід та Захід єдині» минулої суботи здійснювали довезення вантажів 11 рейду (загалом 3-и тонни) до передових опорних пунктів наших військ що перебували останні тижні в безпосередньому вогневому контакті з противником.

Впродовж 12 вересня 2015 року координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Донбасі і в зоні "АТО" Едуард Хатмуллін та наш активіст Володимир Авдєєв з волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" здійснювали планове довезення вантажів 11-го рейду до передової на бойових позиціях наших військ у Пісках, Водяному, Опитному, «Зеніті» і на «Шахті» Путилівська біля населеного пункту Бутовка. Передачі того дня: обезболюючі медикаменти, мінеральна вода, фірмова "Тушонка Козацька", домашні закрутки, свіжі овочі, солодощі, шоколад, форма літня військова, взуття тактичне, маскувальні сітки і багато чого іншого.





































У Пісках та і на інших позиціях вони на відмінно справились з завданням, передали хлопцям і тактичне взуття та багато чого іншого. В Пісках та на «Шахті» наші давні знайомі з підрозділів якими ми опікуємось вже не перший місяць, з радістю зустріли наших побратимів. Ще б пак, у такі опорні пункти рідко хто з волонтерів заїжджає.  Наша група одягнула кількох  хлопців у форму сьомого зросту спеціального пошиття, отакі то козацькі велети воюють, штатних натівських розмірів такого зросту бракує, отож замовляємо окремо. На позиціях представники усіх з’єднань Сухопутних військ Збройних Сил України, та інших підрозділів у яких побували волонтери групи "Схід та Захід єдині", в захоплені від роботи наших активістів що здобули бойовий досвід ще задовго до російсько-української війни на Донбасі 2014-2015 років. Тому то саме Едуард Хатмуллін, Володимир Авдєєв та Василь Конько виконують в нашій групі обов’язки командирів волонтерських екіпажів, досвід велика справа.
 Усім нашим симпатикам, помічникам та благодійникам бійці передали велике солдатське спасибі, за небайдужість і підтримку, та вітання.
Особлива подяка Василю позивний «Журналіст» та його дружині за придбання тактичного взуття, а ще Надії зі Львова також за «берци» 48-го розміру для наших богатирів.
Для усіх тих хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".
Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінці
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 і у інших українських ЗМІ.
Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації (фото Едуарда Хатмулліна та Володимира Авдєєва).
13 вересня 2015 року


Немає коментарів:

Дописати коментар