вівторок, 22 липня 2014 р.

Звернення до всіх небайдужих



Шановні колеги!
Україна вже кілька місяців поспіль перебуває у стані неоголошеної війни. Частина нашої території захоплена окупантами. Щодня ми стаємо свідками, як гинуть наші захисники.
На превеликий жаль, становище, у якому опинилась українська армія за часи незалежності держави, жалюгідне. Знаходячись на передовій, українські солдати не завжди забезпечені навіть необхідними засобами захисту, які здатні врятувати від кулі та зберегти життя. Не дивлячись на складні умови, українські військові продовжують вести самовіддану боротьбу з терористами і бандитами, їх вчинки - це прояв справжнього героїзму. Тому нашим обов’язком є всіляко підтримати їх!

Закликаю Вас допомогти тим, хто своїм життям стоїть на захисті нашої держави та майбутнього наших дітей. Адже кожне втрачене життя - це занадто дорога ціна для України.
Ми розпочинаємо збір коштів щоб долучитись до покращення боєздатності українських військових частин. Всі залучені на допомогу українській армії внески будуть використані на придбання речей першої необхідності з їх подальшою передачею військовослужбовцям на передову. Прошу Вас активно залучити всіх небайдужих  людей до участі в акції.
Вся інформація та звітність про використання коштів буде надіслана Вам окремим листом та розміщена на сайті  Територіального відділення асоціації http://appu.te.ua/.
Кошти можна перераховувати за наступними банківськими реквізитами:
Одержувач платежу: ТВ ВГО АППУ в Тернопільській області
ЄДРПОУ 26309321 
Рахунок №  26004300496182
Банк Філія Тернопільське обласне управління АТ «ОЩАДБАНК»
МФО 338545  
Призначення платежу — «безповоротна фінансова допомога (на потреби армії)»
З організаційних питань звертайтесь за тел. (0352) 55-00-27 – Ольга Мазаєва. Закликаю Вас не стояти осторонь та об’єднати всі сили, щоб підтримати наших вояків! Ми повинні бути разом у важкий для України час.

          Голова Ради   ТВ ВГО АППУ     
в Тернопільській області                                                                       Дутка І.С.


Немає коментарів:

Дописати коментар