понеділок, 21 липня 2014 р.

Полтавчани пікетують СБУ

АКТИВІСТИ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ ПОЛТАВЩИНИ СЬОГОДНІ РОЗПОЧАЛИ ПІКЕТ ПРИМІЩЕННЯ СБУ у КИЄВІ З ВИМОГАМИ ПРОВЕДЕННЯ СЛІДЧИХ ДІЙ І ПОКАРАННЯ ВОЄННОГО КОМІСАРА ПОЛТАВЩИНИ Б, ПАВЛОВА 
Як повідомиои активісти "Останні роки Збройні сили та інші силові структури України свідомо руйнувалися відкритими та прихованими ворогами нашої держави. Спецслужби Російської Федерації засилали й  легалізовували своїх агентів, вербували й підкуповували громадян України, плекали сепаратизм.
Тож громадськість Полтавщини серйозно стурбував виявлений журналістами та активістами Євромайдану зміст особистої сторінки в одній з соціальних  мереж полтавського обласного військового комісара полковника Бориса Павлова.

Активісти зафільмували, що в інтернет-опитуваннях Б. Павлов на своїй сторінці в мережі “Однокласники” голосував за приєднання південно-східної частини країни до Росії, підтримував сепаратистів, схвалював спалення українського паспорта тощо.
Зараз Борис Павлов активно проводить прес-конференції та дає інтерв’ю представникам ЗМІ, виправдовуючись, мовляв, його сторінку в Однокласниках зламали, а тим часом на Полтавському обласному військкоматі досі не вивішено українського прапора, не використовуються виділені Полтавською обласною радою кошти для батальйонів територіальної оборони, саботуються ініціативи громадськості та облради, спрямовані на підсилення териториіальної оборони.
В умовах війни з Росією є злочином залишати на такій важливій посаді, як військовий комісар, людину, щодо  якої є сумніви у її патріотичності й підозри у зраді. Адже ціна такій діяльності – життя наших співгромадян та безпека держави.
Вимагаємо негайно звільнити з посади полтавського обласного військового комісара полковника Бориса Павлова.

АКТИВІСТИ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ ПОЛТАВЩИНИ 


Немає коментарів:

Дописати коментар