пʼятницю, 2 травня 2014 р.

МАЛЕНЬКА ІДЕЯ ПРОТИ БАНДИТІВ НА СХОДІ УКРАЇНИ


Дорогі земляки України, українці діаспор і українці, розкиданих по всьому світу !

Пропоную засіб, який допоможе в короткий строк  суттєво змінити ситуацію на сході України, в областях, які повністю на сьогодні опинилися в руках бандитів і їх паханів з Росії.
Наслідуючи ідею пана Коломойського, пропоную встановити премію в один мільйон долларів за взяття в полон офіцера російської армії полковника Ігора Всеволодовича Ґіркіна. Рік народження 17 грудня 1970 року, номер паспорту 4506460961. Він зареєстрований в Москві за адресою: Шенкурский проезд, дом 8-б, кв. 136”.

            Щоб зібрати цю суму, потрібно :
-        створити фонд в країні, в якій можливий цей вид ініціативи і в якій проживає значна кількість українців як етнічних так і вихідців з України, наприклад – США.
-        використати україномовні і англомовні сайти, які функціонують на зразок телемарафону (telethon, téléthon) 
-        на цих сайтах розмістити фотографії Ґіркіна, Безлєра і їх маріонетки псевдомера Слов'янська В’ячеслава Пономарьова  з рахівником набираємої суми премії за їх полонення. Сумма змінюється і збільшується перманентно з надходженням грошей
-        використати засіб  оплати (або декілька як Paypal), які передбачають повернення затрачених коштів, якщо операція провалилася, або з інших причин не реалізувалася.
-        оголосити і розповсюдити цю акцію на захоплених територіях, в логовах сепаратистів
Я вважаю за можливе отримати сумму від 100 000 до 1 мільйона долларів за кожного з цих бандитів за дуже короткий період

ЦЕ СПРЯЦЮЄ ОБОВ'ЯЗКОВО
 і ось чому :

Головні ґанстери сепаратистів зформовані навколо ідеологічного ядра найманця  і бідних людей, які втратили надії на гідне життя  і які продовжують жити в злиднях. Достатньо запропонувати « достойную цифру » і оголосити цей добровільний захід на  окупованих землях і підозра посіється миттєво. Кілька днів  цієї акції, і потрібна атмосфера, а за нею паніка запанує серед окупантів, особливо в Словянську, в якому кількість озброєних бандитів зрівнялася з кількістю збіднілих людей. Уявіть на мить ситуацію : косий погляд, розмова двох бандитів між собою і все закінчується міжусобицею. Ґіркін вже не зможе бути в безпеці, бо в кожного буде бачити зрадника і запроданця, що справедливо, бо хто навколо нього ?
            Не виключаю, що ця акція визове і протидію зі сторони шефів сепаратистів, які почнуть в свою чергу доплачувати і доплачувати багато своїм найманцям за лояльність і « відданість », щоб втихомирити їхні бажання. І це також буде нам на користь, так як об'єктив цієї акції – послабити якомога більше цю групу найманців, тому що підозру витравити буде вже неможливо і Кремлю потрібно буде знову викинути шалену суму грошей, щоб контролювати ситуацію. Керівники сепаратистів будуть знаходитися в постійній небезпеці через дуже ймовірну зраду в їх лавах і вони вже не будуть здатні адекватно реагувати на інші заходи і протидії .
            На жаль, я не знаю як самій реалізувати цю дуже просту і  еффективну ідею, тому і звертаюся до всіх хто знає і може втілити цей задум або запустити потрібну технологію. Якщо хтось зможе розповсюдити і покращати цей план, якщо хтось зможе організувати цю акцію і збір коштів, я буду щаслива відкрити цей рахунок на сумму 200 навіть 300 євро (на жаль, я не багата людина, працюю простим вчителем).


Дякую всім, хто мене почув. Ірина. 

Немає коментарів:

Дописати коментар