середу, 28 травня 2014 р.

Новий Президент має пам’ятати – його обрав народ і тільки йому він має служити


25 травня українська нація зробила доленосний вибір. Українці, відстоявши довжелезні черги, віддали свій борг Батьківщині – попри різні політичні вподобання, ідеологічні розбіжності вони знайшли компроміс й віддали свої голоси переважно за одного кандидата, аби унеможливити другий тур виборів, розбивши таким чином агресивні плани Кремля.


П’ятий Президент має всі шанси увійти в історію, ставши об’єднавчою для всіх регіонів країни фігурою, стати тим, хто поведе країну шляхом європейської та євроатлантичної інтеграції і який, в першу чергу, зупинить розкол, поборе загрозу сепаратизму і сприятиме відновленню територіальної цілісності.

Разом з тим новообраний Президент України повинен пам’ятати, що він – найнятий народом державний службовець, що він в першу чергу менеджер, а не диктатор і його теперішня мета – працювати над забезпеченням і захистом інтересів КОЖНОГО українця. Новий президент має завжди залишатися УКРАЇНЦЕМ – українцем помислами, духом і справою. І що є найбільш важливим – новий президент повинен пам’ятати, що обрання його стало можливим завдяки самопожертві нашої нації під час подій на Майдані, жертві бійців Небесної сотні. Він має віддати шану загиблим своєю наполегливою і важкою працею, працею заради поширення сили, слави, багатства і величі Української держави.

Провід ОУН (б)

26.05.2014

Немає коментарів:

Дописати коментар