суботу, 25 січня 2014 р.

В Кіровограді збільшується тиск з боку міліції на активістів Євромайдану


Вчора,24 січня в КІровограді в центр міста затримали 9 молодих людей, серед яких були не повнолітні. Вони прямували на Кіровоградський Евромайдан . З низ 7 були представниками ультрас, 2 - ВО "Свобода". Як повідомили самі хлопці, вони разом із іншими йшли тротуаром і скандували " Слава Україні!" - "Героям слава!", ПІсля того як під КІровський райвідділ  міліції прийшло більше півтисячі осіб, вони представників ультрас відпустили - обшукавши, "відкатавши" пальчики, взявши пояснення.
Двох хлопців судили близько 22 у Ленінському райнному суді м. КІровограда. Одного заудили на 15 діб арешту, іншого на 4 доби. Їх засудили за ч.1 ст. 173 КУпАП України (дрібне хуліганство). Фото можна переклянути тут 
Сьогодні, 25 січня, на посту ДАІ в смт. Олександрівка, що на Кіровоградщині, зупинили автообіль Тойота, що належить Сергію Горбовському, лідеру місцевого "Удару", який повертався зЄвромайдану у Києві до Кіровограда.
Причиною зупинки було нібито те, що водій неправильно перестроївся з одного ряду в інший, проте Горбовський стверджує, що є запис на відеореєстраторі, де видно, що він не порушував правил.
Після того, як працівники ДАІ вивчили водійські документи, але не повернули їх, стверджуючи, що нібито права підробні. Зараз, за повідомленням Горбовського, в авто зробили обшук і автомобіль намагаються вилучити разом із документами. ДАІ викликало опергрупу.

Немає коментарів:

Дописати коментар