середу, 12 листопада 2014 р.

Відкрите звернення до Міністерства соціальної політики

Друзі! 

Більше ніж півмільйона осіб з початку окупації Криму та конфлікту на Донбасі вимушені покинути свої домівки та шукати притулку в інших регіонах України. Вже 8 місяців переселенці чекають на закон, щщо врегулює їх статус та надасть механізми для користування правами на рівні із всіма Громадянами України. Проте, багато урядови нормативно-правових актів є вирішенням проблем переселенців лише на папері, а в житті - стоворення великої кількості бюрократичних перешкод (часто поза межами закону і здорового глузду) для отримання допомоги від держави.


Мережа правових приймалень Криму та Ініціатива "Восток-СОС" підготували звернення до Міністерства соціальної політики, щодо проблемних питань, які виникли у зв'язку із імплементацією Постанов №505 та №509 Кабміну. 

З текстом ви можете ознайомитись за посиланням: http://vostok-sos.org/509_505_kmu/

Якщо ви підтримуєте це звернення, то залиште свій підпис тут у розсилці, або надішліть його за адресою:hr.in.ark@gmail.com. Прохання вказувати для організацій та ініціатив - прізвище та ім'я керівника і повну назву організації, для фізиної особи - прізвище та ім'я, місто.

Немає коментарів:

Дописати коментар