пʼятницю, 3 липня 2015 р.

Добрі діла для фронту




Як ми вже повідомляли волонтерська група громадської організації «Схід та Захід єдині» готує другий літній волонтерський рейд (стартує у суботу 4 липня 2015 року об 11.00  біля торгового центру "Подоляни" у місті Тернополі).
Хочу нагадати нашим читачам і шанувальникам що зараз уся посильна допомога для наших бійців буде доречна. Наші захисники на фронті потребують багато чого. У переліку як завжди є: харчі, військове спорядження , військова форма і багато чого іншого. Особливим попитом на фронті користуються у бійців тактичні зразки літнього військового взуття.

Сьогодні добре діло для фронту разом зі своїм другом Віталієм Мариновським зробив тернополянин Сергій Тлумацький він придбав і передав  координатору волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" на Тернопільщині і в Західному регіоні України, Василю Конько десять пар літнього військового взуття. Василь Конько подякував доброчинцям і зазначив що той хто розуміє в яких важких літніх умовах воюють наші бійці на фронті не питає що треба, а робить добру справу.  
 Для усіх хто хоче допомогти фронту подаємо наші реквізити  для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул. Волинська 4
 р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк"

Прес-служба, волонтерської громадської організації "Схід та Захід єдині"

3 липня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар