середу, 8 липня 2015 р.

Зареєстровані довірені особи кандидатів 205 ОКРУГУ

ЦВК ЗАРЕЄСТРУВАЛА ДОВІРЕНИХ ОСІБ НИЗКИ КАНДИДАТІВ У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ УКРАЇНИ, ЗАРЕЄСТРОВАНИХ В ОВО № 205, ТА ВНЕСЛА ДЕЯКІ ЗМІНИ ДО СКЛАДУ ОВК ЦЬОГО ОКРУГУ
8 липня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський.

Комісія зареєструвала довірених осіб дванадцяти кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в ОВО № 205.

Розглянувши подання суб’єктів внесення кандидатур до складу ОВК про заміну її членів, ЦВК внесла зміни до складу окружної виборчої комісії, утвореної на проміжних виборах народного депутата України 26 липня 2015 року в ОВО № 205 відповідно до постанови ЦВК від 3 червня 2015 року № 55.

Окрім того, Комісія своєю постановою зобов’язала ОВК ОВО № 205 утворити робочу групу із забезпечення  безпеки  функціонування  та перевірки стану захищеності програмно-технічного комплексу інформаційно-аналітичної системи "Вибори народних депутатів України" ЄІАС "Вибори".  Передбачено, що до її складу буде включено також співробітників Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Служби  безпеки України.

Зазначена  робоча група повинна включно до 23 липня 2015 року забезпечити виконання заходів щодо перевірки відповідності стану захищеності програмно-технічного комплексу цієї системи, елементи якого встановлено в приміщенні ОВК, вимогам захисту інформації в Україні. За результатами перевірки до Центральної виборчої комісії буде подано відповідний протокол.

Також ЦВК зобов’язала Службу розпорядника Державного реєстру виборців у разі змін в адміністративно-територіальному устрої Донецької чи Луганської областей забезпечувати віднесення записів про виборців, виборчі адреси яких належали до території, на яку поширювалися повноваження органу ведення ДРВ, що тимчасово не здійснює його ведення, та у зв’язку із змінами в адміністративно-територіальному устрої увійшли до території, на яку поширюються повноваження іншого органу ведення ДРВ, до відання останнього.

Окрім того, внесено зміни до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі постановою ЦВК від 12 квітня 2012 року № 66.
На завершення засідання, у зв’язку із змінами в адміністративно-територіальному устрої Донецької області,  Комісія  внесла зміни до Переліку одномандатних виборчих округів, утворених на постійній основі постановою ЦВК від 28 квітня 2012 року № 82 "Про утворення одномандатних виборчих округів на постійній основі у межах Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя", у межах зазначеної області.
Відділ взаємодії із засобами масової інформації
Секретаріату Центральної виборчої комісії
08.07.2015 р.

Немає коментарів:

Дописати коментар