суботу, 11 липня 2015 р.

Вісті третього літнього рейду групи «Схід та Захід єдині»


Транспорт "фура" сідельний тягач третього літнього рейду групи "Схід та Захід єдині" йде маршом по дорогам України до Донбасу з екіпажем у складі Віктора Попіля і Сергія Чабана. Вночі хлопці пройшли столицю нашої держави древній Київ. Вже майже наблизились до нашої бази у  зоні «АТО».

Натомість до вашої уваги шановні читачі пропонуємо фоторепортаж Іванки Бойчун шумчанки, її фотокамера зафіксувала подію з Крем’янця за 10 липня 2015 року, де невтомні наші побратими з Шумська довантажували півтори тонни фірмових «Тушонок козацьких» і «Паштету Козацького», а також воду ТОВ «Роса Волині». Колектив цього підприємства подавав воду як то кажуть прямо з конвеєра на «фуру».




















 А там і тернополяни Василь Конько, Сергій Чабан, водій далекобійник Віктор Ропій, Володимир Каніщев разом шумськими хлопцями переукладали вантаж щоби він нормально доїхав до Донбасу. Взагалі колись ми зробимо велику фотовиставку з подій волонтерської епопеї нашої групи з цієї війни, і я вважаю що робота наших волонтерів в тилу є дуже важливою. Тому і фотомиті видаються такими незабутніми, та житєвими.


















До лірики додамо трохи статистики про вантаж у 30-ть тонн що везеться зараз на Схід. Це для того щоби ще раз згадати що потребують наші хлопці на фронті, а саме це: харчі (м'ясо тушковане, крупи, борошно 4 тонни, цукор і ін.), домашні закрутки, військове взуття тактичне, маскувальні сітки, військове спорядження, шанцевий інструмент, металічні заготовки для душових, скоби на бліндажі, вода мінеральна 17 тонн, прибори оптичні нічні і багато чого іншого.

Для усіх тих хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул. Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".
Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінці   https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812  і у інших українських ЗМІ.


Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації.

Фото Іванки Бойчун


Немає коментарів:

Дописати коментар