неділю, 5 липня 2015 р.

Другий літній волонтерський рейд групи «Схід та Захід єдині» стартував


Як ми вже повідомляли у суботу 4 липня 2015 року  волонтерська група "Схід та Захід єдині" біля торгового центру "Подоляни" у місті Тернополі почала завантаження волонтерської допомоги чергового рейду на фронт.
Далі маршрут завантаження лежав до міста Крем’янець. Вага вантажу близько 30 тонн. Перелік рейду зважаючи на літній період вже стандартний для нашої групи це: харчі (м'ясо тушковане, крупи, макаронні вироби, цукор і ін.), домашні закрутки, військове взуття тактичне, маскувальні сітки, військове спорядження, вода мінеральна і багато чого іншого. Як завжди координаторами рейду є: на Донбасі і в зоні "АТО" Едуард Хатмуллін, на Тернопільщині і в Західному регіоні України Василь Конько, на Шумщині і півночі Тернопільської області Володимир Каніщев.



















 У допомозі в зборі волонтерського вантажу ми щиро вдячні нашим постійним благодійникам що долучаються своєю допомогою до кожного нашого виїзду. Отож і в цей рейд допомогу нам надали: Василь Мазурик керівник ПМП «Нортон», Степан Рубай керівник ПП «ПродЕкспорт», Андрій Фурдела керівник ПП «Браво», Ігор Вовк керівник гуртовні запчастин «Все для АВТО», Володимир Бурило керівник ПП «Тепло сервіс», Іван Баралдін керівник магазинів побутової техніки «Орбіта» і «Мегалюкс», Ружена Волянська керівник приватної клініки «Румед-Т», директор ПП «Ярош» Юрій Решетуха, Мар’яна Нищота і багато інших представників громадськості Тернопілля.  Долучився цього разу і міський голова Тернополя Сергій Надал, він передав для бійців на фронт п’ять тонн води мінеральної «Вишнівецька». Добре діло для фронту разом зі своїм другом Віталієм Мариновським зробив тернополянин Сергій Тлумацький він придбав і передав координатору волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" на Тернопільщині і в Західному регіоні України, Василю Конько десять пар літнього військового взуття. Василь Конько подякував доброчинцям і зазначив що той хто розуміє в яких важких літніх умовах воюють наші бійці на фронті не питає що треба, а робить добру справу. У Крем’янці Анатолій Семенюк заступник директора ТОВ «Роса Волині» допоміг нам у комплектації вантажу мінеральною водою з продукції свого підприємства, аж п’ятнадцять тонн отримають бійці на передовій. Звичайно що формування у такий короткий термін, нагадаю нашим читачам що пройшло кілька тижнів як ми повернулись у Тернопіль з небезпечних маршів по фронту з попереднього рейду, це заслуга коригування Василя Конька, Володимира Каніщева, Едуарда Хатмулліна. Шумські побратими привезли на цей раз на завантаження п'ятсот банок м'яса тушкованого, сорок кілограмів сала свіжезасоленого, борошна, цукру і багато чого іншого. Шумчани також тісно співпрацюють з «Фондом допомоги спеціальним підрозділам які приймали участь у бойових діях» що допомагає їм у їхній волонтерській роботі. Василь Конько зумів за цей короткий час вирішити фінансові питання у придбані додаткової кількості комплектів військової форми, і тактичного літнього військового взуття, та придбання палива на марш «фури» сідельного тягача на Донбас. Поведе її в котре прекрасний водій «дальнобійник» Віктор Ропій. Мій рідний коллектив Державного архіву Тернопільської області як завше тепер вже з неперевершеною майстернісю виготовив декілька маскувальних сіток на бронетехніку. Молодіжні колективи волонтерів «Смаколики» та «Майбутнє України» через Романа Ошуста також сплели та передали на театр бойових дій більше п'яти маскувальних захистів для броньованих машин наших воїнів.
























Усе вище перелічене протягом найближчого тижня буде розвезене по позиціях наших військ у Пісках, Водяному, Кримському, ст. Луганській, Авдіївці, Гірському, Мироновському, Луганському, Ніжному, Желанному, Волновасі, Троїцькому, Новотроїцькому, Тошківка, Новотошківка і багатьох, багатьох інших на лінії розмежування військового протистояння на сході України, де ми постійно буваємо. Дорогі земляки і співвітчизники там на фронті хлопці кожен день чекають наших і ваших вантажів. Перебуваючи в зоні бойових дій при найнебезпечніших рейдах-поїздках до найвіддаленіших блок-постів і опорних пунктів українських військ, члени групи ризикуючи, доставляють таку потрібну бійцям допомогу. Адже державна служба постачання не дає те що потрібно підрозділам в достатній кількості і якості.
На останок для усіх хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул. Волинська 4
 р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".
Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінці https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 і у інших українських ЗМІ.
Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації. (фото автора)


Немає коментарів:

Дописати коментар