понеділок, 20 липня 2015 р.

Серія провокативних листівок по 205 окрузі

Цими вихідними у Чернігові поширили серію провокативних листівок проти кандидатів по 205 окуругу Сергія Березенка та Геннадія Корбана.
Так, на доках оголошень були розклеєні листівки, де йшлося про те, що БО «УКРОП», яку пов’язують з Корбаном, збільшує норму видачі продуктових наборів до 10 в одні руки. Окрім цього, розписано, що саме входитиме до цих наборів, зокрема: гречка, цукор, рис, макарони, рибні консерви та олія. Також, зазначається, що якщо чернігівці прийдуть за продуктовими наборами з дітьми, то отримають ще кілограм цукерок.

В свою чергу, схожа провокація з’явилася і проти кандидата Березенка. У листівці зазначається, що він також роздаватиме продуктові набори та гарячі обіди для «нужденних». Відповідно до інформації з листівки, роздача проходитиме у приміщенні Ради регіонального розвитку у Чернігові, куратором якої є Сергій Березенко.
Також, по місту поширювалася листівка, що Міхаіл Саакашвілі, який цими вихідчими приїздив до Чернігова, підтримує маловідомого кандидата по 205 округу Олега Нароху.

Немає коментарів:

Дописати коментар