пʼятницю, 15 липня 2016 р.

Тернопільські козаки рушили на Всеукраїнську прощу до Зарваниці...


(за сприяння і ГО "Схід та Захід єдині"...)



Ми неодноразово писали про те як допомагали Тернопільському Кошу Українського Козацтва. Чи то відправка волонтерської допомоги на фронт, чи вишколи молодих козаків завжди ГО "Схід та Захід єдині" підставить своє братерське плече, а інакше бути не може - каже наш координатор по західній Україні Василь Конько.
От і сьогодні 15 липня 2016 року Козацько - десантний, екологічний Кіш ім. Дмитра «Байди» Вишневецького (керівник Володимир Мосейко) вирушив на Всеукраїнську прощу до Зарваниці. Під час прощі козаки покажуть свої здобутки діяльності що розмістили у світлинах на кількох стендах ( є там і наші фотографії як фронтові так і інші).

















А ще вони будуть варити козацький куліш для прочан, отакої. Долучились до допомоги козацтву у цій добрій справі також: Тернопільська обласна організація СОУ (керівник Олександр Варакута), ДНЗ Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою що у місті Збаражі (заступник директора, член міської організації УСВА Олександр Рогов і курсанти). Ну і звичайно вчергове наша ГО "Схід та Захід єдині". Щасти вам браття козаки і з Богом !


Ігор Крочак, прес-секретар ГО "Схід та Захід єдині"
(фото автора)

15 липня 2016 року


P.S. За кожноденними ділами на забуваємо і про фронт, для Світлани Гоч передали чотири пари тактичного взуття, а вона перешле бійцям на передову - де замовляли... Отак то !

Немає коментарів:

Дописати коментар