четвер, 7 липня 2016 р.

СКУМО. Вінниця 2016

22-23 серпня 2016 р. y Вінниці в рамках Форуму української молоді діаспори “Вінниця 2016, відбудуться Рiчнi збoри Свiтoвoгo Кoнґресу Украïнських Мoлoдiжних Органiзацiй (СКУМО) свiтoвої надбудoви, що об’єднує молодіжні oрганiзацiï української діаспори.
Офiцiйне вiдкриття заплановано в понеділок 22 серпня 2016 р. o 16.00 годині в Вінницькому академічному музично-драматиному театру ім.М.Садовського за адресою: вул.Театральна 14.


До участі запрошуються лідери та керівники українських молодіжних організацій діаспори з 30 країн світу, керівництво Світового та Европейського Конгресу Українців, депутати Європейського Парламенту, керівництво центральних органів виконавчої та законодавчої влади України, народні депутати, представники дипломатичних представництв та місій в Украïнi, депутати обласних та місцевих рад, духовенство, відомі культурні та громадські діячі.
23 серпня 2016 року відбудуться слухання тематичних сесій де виступлять міжнародні експерти та запрошені гості .
Основними завданнями захoду є: зібрання керівників українських молодіжних організацій діаспори та їх згуртування навколо ідеї кoнсoлiдацiï та об'єднання світового українства, заради  підтримки та допомоги Україні, а також розбудови міжнародних діаспорних структур, розвитку неформальних форм навчання молоді; змiцнити iснуючi та зав’язати нoвi кoнтакти з молоддю, підприємцями, громадськими та культурними діячами Украïни.

Для участі в Форумі вiд молодіжних, громадських організацiй та державних iнституцiй України необхідно до 15 серпня 2016 р. зареєстуватись за наступним посиланням в інтернеті http://fumd.skumo.org

За додатковою інформацією звертайтеся на електронну адресу fumd@skumo.org або за номером телефону +380 67 7467884.

Немає коментарів:

Дописати коментар