пʼятницю, 8 серпня 2014 р.

Перша Польсько-Українська Медична Конференція

Шановний Пане / Шановна Пані
з уваги на організовану Польсько-Українською Господарчою Палатою важливу подію:
"Першу Польсько-Українську Медичну Конференцію"
Бажаємо запропонувати Вашій компанії співробітництво та участь у реалізації цієї зустрічі. Конференцію заплановано на кінець вересня — початок жовтня цього року в Любліні. Подія буде організована при співпраці з Фондом Менеджерських Ініціатив з Любліну, Управлінням Маршалка Люблінського воєводства і мером міста Любліна.
Основну підтримку надає пані професор Ельжбєта Старославська, директор Центру Онкології Люблінської Землі та професор Мечислав Гжегоцкі зі Львівського Медичного Університету імені Данила Галицького.
Конференцію буде розділено на три частини:


1. Наукова частина
- Визначення сфери наукового співробітництва (виступ проф. Старославської)
- Хірургія, генетика, радіотерапія, діагностика, клінічна імунологія, клінічна онкологія (виступи професорів з обох сторін). Обговорення досягнень, результатів лікування. Кожен з виступаючих представить свої профілі діяльності, приклади лікованих випадків і клінічний досвід.
- Освіта - обмін - навчання. Виступи ректорів медичних навчальних закладів з Польщі і України, які розкажуть про освіту, можливості освітнього обміну, про свою освіту і можливості покращення студентів і лікарів.

2 Менеджмент в охороні здоров'я
- Презентації директорів лікарень. У своїх виступах розкажуть про технічні і інтелектуальні ресурси з точки зору пропонованих ними послуг. Додатково ознайомлять з планами розвитку і сферами очікуваної співпраці.
- Правові та економічні умови для міжнародного співробітництва в галузі охорони здоров'я. Виступи представників влади. Презентація умов обох країн, з точки зору можливого співробітництва (медичного страхування, можливості укладанн міжнародних угод, та ін.). Йдеться про те, щоб обидві сторони сказали, які тепер маємо можливості реалізації подібних проектів і як можемо сприяти підвищенню можливісті співпраці економічної та наукової.
3. Бізнес частина
- Представлення можливостей економічного співробітництва в галузі науки та досягненнь в галузі медицини, враховуючи обмін медичних послуг. Презентація моделі організації таких ініціатив і зокрема Польско — Української Господарчої Палати як інституції, що координує обмін економічних потенціалів.
- Важливий елемент співпраці в реалізації і залученні проєктів ЄС. Зважаючи на той факт, що Україна ще не увійшла до складу ЄС, а Польща має доступ до проектів, цікавою може бути ініціатива долучення партнерів з України до польських проектів. Це великий плюс для таких проектів і в той же час добре започаткування функціонування українських проектів в реаліях ЄС.

Польсько-Українська Господарча Палата запрошує вашу компанію до промування своєї діяльності на даній конференції, яка стане платформою для зустрічі польського та українського підприємництва та важливою подією в сфері укладення бізнес-контактів.
Ми також хотіли б повідомити, що існує можливість рекламної співпраці. Під рекламою розуміємо розміщення роллапів і рекламних матеріалів (наприклад, листівок, які ми поставимо на стіл разом з іншими рекламними матеріалами) і емісії рекламних матеріалів на екранах, а також розміщення Вашого логотипу на матеріалах, пов'язаних з конференцією в Любліні. Умови співпраці, в тому числі фінансові, регулюються окремим договором, яку надішлемо, якщо отримаємо інформацію про Ваше зацікавлення співпрацею.
Організація такого великого і важливого заходу це великий логістичний і фінансовий виклик, тому просимо також розглянути можливість спонсорування Вашою Компанією цієї події.
Детальну програму буде надано найближчим часом. До участі запрошено представників Міністерства охорони здоров'я і економіки Польщі та України, установ відповідальних за розподіл і фінансування медичних засобів і процедури дозволу для їх введення на ринок.
Угода про асоціацію підписана між Європейським Союзом і Україною, процеси стабілізації української економіки, зміцнення місцевої валюти та оптимізація банківської системи сприяють відновленню і інтенсифікації торгівлі, для польських підприємців це шанс, невикористання якого буде великою помилкою. У зв'язку з тим, пропоновану участь слід розглядати як відкриття перед вами нових можливостей для розвитку та розширення на на складний, але перспективний ринок нашого найближчого сусіда.
З нетерпінням чекаємо на співпрацю в рамках цього цікавого проекту, який поєднує інтелектуальний, медичний та комерційний потенціал з двох сторін кордону.
 Якщо Ви зацікавлені, будь ласка, зв'яжіться з нами за нижче вказаними координатами:
Генеральний директор PUIG Анджей Дрозд
Телефон +48 796 093 863 
e-mail: andrzej.drozd @pol-ukr.com
Координатор Бартош Пшигода
Телефон +48 502 388 568 
e-mail: bartosz.przygoda @ pol-ukr.com

Немає коментарів:

Дописати коментар