пʼятницю, 29 серпня 2014 р.

Планування та організація освітніх заходів з урахуванням потреб цільових аудиторій


14-15 вересня у Львові відбудеться тренінг «Планування та організація освітніх заходів з урахуванням потреб цільових аудиторій». До участі запрошуються освітяни та просвітителі, а також ті люди, що планують зайнятись освітою у сфері прав людини.
Освітні дії є потужним інструментом вирішення суспільних проблем. Саме тому, освітній компонент все частіше інтегрується у громадські кампанії. Однією із основних запорук успіху освітніх заходів є чітке усвідомлення його цільової аудиторії, її особливостей та потреб. Ще більш актуальним це є в тих випадках, коли освітні заходи стосуються уразливих груп. Під час Тренінгу ми плануємо розглянути такі питання:

-       місце освіти серед дій на захист суспільних інтересів;
-       планування освітніх заходів;
-       інструменти аналізу потреб цільової аудиторії;
-       особливості методології освітніх дій у сфері протидії дискримінації;
-       особливі потреби та інтереси уразливих груп при організації заходів.

Основними експертами тренінгу виступлять:
Сергій Буров – координатор Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини»
Олександр Войтенко - тренер громадянської освіти та прав людини всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо Права Людини»
Назарій Боярський – Співголова Коаліції з протидії дискримінації в Україні, координатор освітніх програм Центру Громадянських Свобод.

Передусім захід орієнтований на представників і представниць громадський організацій та ініціатив, що займаються протидією дискримінації та захистом інтересів меншин в Україні. Пріоритет при відборі буде наданий представникам/представницям організацій-учасниць Коаліції з протидії дискримінації в Україні. Коаліція відкрита до приєднання усіх громадських організацій, які готові підтримати Меморандум Коаліції. Щодо діяльності Коаліції та приєднання до неї просимо звертатись до Співголови Коаліції – Назарія Боярського (+380504112042n.boiarskyi@gmail.com).

Форум організовується Центром Громадянських Свобод та проектом «Без кордонів» громадської організації «Центр Соціальна Дія» в рамках діяльності Коаліції з протидії дискримінації в Україні за підтримки Європейської Комісії та Міжнародного фонду «Відродження».

Участь є безкоштовною. Учасники та учасниці заходу забезпечуються харчуванням та роздатковими матеріалами, для іногородніх забезпечується проживання та відшкодовуються транспортні витрати.

Для участі потрібно до 5 вересня заповнити аплікаційну форму за посиланням:http://bit.ly/1tfv9A2 Відбір здійснюється по мірі надходження анкет.

У разі виникнення запитань просимо звертатись Назарія Боярського (050-411-20-42n.boiarskyi@gmail.com).

Немає коментарів:

Дописати коментар