пʼятницю, 29 серпня 2014 р.

ЗАЯВА ОУН. Вигнати окупанта!

Агресія Росії проти України сьогодні вже для всього українського суспільства і вільного світу є очевидним фактом, як би не виправдовувалася кремлівська верхівка і її очільник, якими би фіговими листками не прикривалися окупанти.
Ілюзії, що шляхом переговорів та поступок можна досягти порозуміння з Кремлем розвіялися остаточно. Війна, котру розпочала і розпалює Москва, не є лише війною проти суверенної України – це війна проти Європи та європейських цінностей. Війна ця тотальна і ведеться всіма засобами – інформаційними, економічними, політичними і мілітарними.

В цій тотальній війні Україна опинилася на вістрі боротьби і знову, як і в минулі часи, стала щитом Європи.
Організація Українських Націоналістів (бандерівців) звертається з закликом до мобілізації всіх сил української нації для визволення загарбаних територій і вигнання окупантів з нашої землі. ОУН звертається до міжнародних організацій та країн вільного світу з проханням запровадити адекватні санкції проти держави-агресора та виключити її з міжнародних організацій.
Звертаємося до держав-гарантів незалежності України за Будапештським меморандумом 1994 року, США та Великобританії, а також до країн НАТО з проханням надати пряму військову допомогу Україні.
Правоохоронні органи мають вжити невідкладних заходів для нейтралізації посібників російських окупантів. Негайно заборонити діяльність антидержавних структур, політичних партій та громадських організацій, очистити органи влади та силові структури від українофобських елементів.
Маємо діяти спільно, рішуче і негайно.
Провід ОУН (б)

Київ 28-го серпня 2014

Немає коментарів:

Дописати коментар