неділю, 3 серпня 2014 р.

Чергову тернопільську допомогу доставили на передову

29 липня об’єднання «Ядро» передало на передову черговий вантаж з допомогою для бійців АТО. Транспорт ємністю 10 тон (35 кубічних метрів) Самооборона Тернопільщини відправила до Харкова. Звідти тернопільська допомога була розділена та доставлена до формувань, які служать на передовій, та до військових госпіталів.
Менш ніж за тиждень, завдяки мешканцям тернопільської області та підприємцям, вдалося зібрати 10-тонну фуру. Серед зібраного: продукти, вода, засоби гігієни, медикаменти, цигарки. В Харкові вантаж прийняла місцева Самооборона та меншими автівками відвезла в різні точки на передовій.

«Доставили тернопільську допомогу до різних місць, залежно від потреб: до с. Піски (Донецька обл.); в 51 бригаду, що перебуває на гарячій території між кордоном Росії та зоною АТО; у військові госпіталі, що знаходяться між Красноармійськом і Донецьком та в районі Розівки; в 95 бригаду; батальйон «Донбас»; батальйон територіальної оборони Львівщини та Київщини», - повідомляє волонтер Харківської Самооборони Валентин Бондаренко.
«З харчів найбільше хлопці просять передавати поживні продукти, які можна брати із собою, наприклад солодкі батончики, сухофрукти, горіхи, вітаміни та фрукти. Також потребують засоби гігієни, зокрема вологі серветки. Кажуть не передавати крупи, картоплю і скляні банки. І звичайно, найбільші потреби в спорядженні: оптика, амуніція», - говорить волонтер з Харкова, голова ГО «МНК» Сергій Кузан.
Збір допомоги продовжується в штабі Самооборони (вул.Грушевського,1 – біля 3 школи), в логістичному центрі допомоги українській армії (склад № 4, гуртовня «Галант», вул.Збаразька 16); тел. 0687058804, 098-48-79-152.
«Ядро» – об’єднання громадських організацій: ГО "Всеукраїнське об'єднання Автомайдан", Громадський люстраційний комітет Тернополя, ГО "Майдан Тернопіль", ГС "Рада бізнесу Тернопілля", ТГФОГП "Самооборона Тернопільщини", Тернопільська правозахисна група, ТОГО "Тернопільські підсумки".

Немає коментарів:

Дописати коментар