понеділок, 12 жовтня 2015 р.

Вісті з передової від групи «Схід та Захід єдині». Фрукти та овочі в Піски та на «Шахту», спецназівцям маскувальні «Кікімори».




Пора осінніх холодів наступила. А волонтери групи «Схід та Захід єдині» продовжують забезпечення українських військ на передовій лінії розмежування в зоні військового протистояння.

Волонтери групи під керівництвом нашого координатора в зоні АТО Едуарда Хатмулліна продовжують забезпечення підрозділів на передовій лінії розмежування. Так 9-10 жовтня здійснені марші на Піски, Опитне, «Шахту» Путилівську біля населеного пункту Бутовка, а також у Попасну, Троїцьке та по іншим маршрутам. Бійці з веселою посмішкою прийняли від члена групи Володі Авдєєва овочі, фрукти, теплі речі, мінеральну воду, побутову хімію, форму, спальні мішки та інше. Майже той самий перелік допомоги і ще теплі речі (куртки, светри і ін..), шанцевий інструмент (пили, скоби для бліндажів), тактичне взуття, форму Едуард Хатмуллін доправив по другому маршруту до інших підрозділів.










На нашу базу завітали давні друзі з 3-го полку «спецназу», розвідникам дуже стали в нагоді маскувальні костюми для снайперського комплексу типу «Кікімора» (що виготовили члени тернопільського молодіжного об’єднання «Майбутнє України»), болотні чоботи захисного кольору що Василь Конько придбав перед 16 рейдом, та ще багато чого… Усім нашим помічникам велике спасибі від солдатів.
А допоки наші хлопці з донбасівського відділення групи «ганяють» по передовій, відділення Тернопілля під коригуванням Василя Конька, а Шумщина Володимира Каніщева, активно працюють над не менш важливою справою, підготовкою до наступного рейду. І особисто я і Микола Дерецький та інші наші друзі активно їм у цьому допомагають. Протистояння на сході України не закінчилось воно перейшло тепер трохи в іншу фазу. І зрозуміло що військам потрібна ваша і наша допомога.

Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО «Схід та Захід єдині» (фото Едуарда Хатмулліна та Володимира Авдєєва)


12 жовтня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар