вівторок, 20 жовтня 2015 р.

Зранку в Полтаві палав автомобіль журналіста Громадського ТБ


Займання сталося приблизно о 05:15, 20 жовтня. АвтомобільВАЗ-2105 знаходився поруч з будинком, де проживає журналіст ГромадськогоТБ.Полтава Анатолій Мележик. На місце події уже за кілька хвилин прибули пожежники та представники міліції.








Сам власник авто вважає, що пожежа пов’язана із його професійною діяльністю, адже на початку місяця машину вже зламували, а ще раніше на пошту Полтавського Громадського Телебачення приходив лист з погрозами. Слід зазначити, що на задньому склі автомобіля є наклейка з логотипом Громадського Тб.
Відомо, що ГромадськеТБ.Полтава останнім часом активно висвітлювало  теми, що стосуються підкупу виборців кандидатами на посаду міського голови. Зокрема, на сайті нещодавно були опубліковані наступні матеріали:
Цікаво, що автомобіль був зламаний 3 жовтня, на наступний день після виходу сюжету  «Прибічники Матковського «не бачать», як він роздає аптечки». Ще раніше, 30 вересня, Полтавське Громадське Тб виклало сюжет «Цукор vs. Аптечки: чим «купують» виборців Полтави», який викликав чималий резонанс серед глядачів Громадського.

Немає коментарів:

Дописати коментар