пʼятницю, 18 березня 2016 р.

Той, хто врятував честь української армії в Криму.

Коли ми кажемо що українські військові не чинили спротив в Криму, ми кажемо не правду. Не всі здавали зброярні і чекали якогось наказу з Києва.

Сергій Кокурін прапорщик ЗСУ, став першим загиблим солдатом від російських окупантів. Сталось це ввечері 18 березня 2 роки тому.
Так сталось, що після 2-х годин з моменту стрільби (а це знов таки чи не перше застосування зброї?) я та Volodymyr KhanasТетяна Таран та Константин Реуцкий та ще один наш хлопець ім'я якого я вже забув, опинились біля фотограметричного центру де все і відбулось.

Перше шо вразило це те що місто, та навіть сусідні будинки жили своїм звичним життя, а за 40 метрів від яких стрільба йшла.

Саме місце було оточене кримськими тітушками з георгієвськими стрічками одягнутих у камуфляж.

Кілька разів ми намагалися пройти очеплення з тітушні та потрапити до місця смерті. Та де там. "Там опасно вас туда пускать"-повторювали вони.

Навіть менти не могли там нічого відповісти що трапилось і чого вони нічого не роблять. Та не могли вони відповідати бо самі вже зрадили.

Костя щось їм там намагався голосно пояснювати, та без сенсово.

Поступово біля нас в темряві почала збиратись купка тих тітушок тож цілком логічно нами було прийняти рішення забиратись звідти. Так і не отримавши жодної інформації від так званих ментів по дорозі до автівки записали кілька коментарів у місцевих хлопчаків що чули хлопки (постріли) та толком нічого не бачили.

За два тиждні відбудеться захоплення вже Слов'янську і будуть нові наші загиблі хлопці.

Але перший був саме Сергій Кокурін прапорщик Збройних Сил України 18 березня 2014 року.

Віталій Овчаренко
Відео Тетяни Таран 1 Відео Тетяни Таран 2

1 коментар:

  1. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%96%D0%BD_%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B3%D1%96%D0%B9_%D0%92%D1%96%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87

    ВідповістиВидалити