четвер, 20 березня 2014 р.

У Києві створено міський координаційний центр для допомоги біженцям із Криму

За ініціативою голови Київської міської державної адміністрації Володимира Бондаренка, у Києві створено міський координаційний центр із вирішення питань, пов’язаних із розміщенням та життєзабезпеченням жителів Автономної Республіки Крим, які виявлять бажання прибути у столицю, у зв’язку з нестабільною ситуацією в регіоні.

Основним завданням центру має стати координація дій структурних підрозділів КМДА, районних у місті Києві державних адміністрацій, комунальних підприємств, установ, організацій щодо. На разі вони отримали завдання розглянути можливість тимчасового розміщення та проживання кримчан у санаторіях, гуртожитках, житлових приміщеннях комунальної власності територіальної громади міста Києва та інших закладах.

Зі свого боку департамент охорони здоров’я має забезпечити надання медичної допомоги всім, хто цього потребуватиме, у медзакладах комунальної власності.

Телефонні дзвінки від киян та жителів Автономної Республіки Крим щодо розміщення, тимчасового проживання, надання медичної та іншої допомоги в оперативному режимі прийматиме Контактний центр міста Києва за коротким номером 15-51 та номером 205-73-37 (з мобільного).

Розташовуватиметься Міський координаційний центр за адресою: м. Київ, проспект Комарова, 7. Тел.: (044) 408 39 74.

Очолив координаційний центр особисто голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко. До його складу також увійшли перший заступник голови КМДА Богдан Дубас, заступники голови КМДА Михайло Костюк та Руслан Крамаренко, директори профільних департаментів та депутати Київської міської ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар