пʼятницю, 20 листопада 2015 р.

Микола Козирєв:Контрасти революції

Всі канали про одне: як депутат Парасюк штовхнув ногою есбеушного генерала. Сюжет - золота жила для ТВ-журналістів, що харчуються скандалами, як гієни падлом.
Тепер наш полум'яний майданівський жирондист, швидше за все, загримить за статтею "хуліганство"; на каналах ж його непогамовану пролетарську мстивість ім'ям побратимів Майдану відносно генерала, який носив у 90-ті горду кличку "Антибіотик", будуть, напевне, співчутливо пояснювати формулою "революція пожирає своїх дітей".

Ті ж канали вже скільки днів поспіль ретельно вибудовують інший контрастний відеоряд - благородна дама то в червоному, то в синьому, то в шубці, сповнена буржуазної респектабельності, зі знущальною іронією спокійно розповідає піплу, як вона вільно і добровільно відвідує генпрокуратуру і дає свідчення слідчому. І кокетливо демонструє електронний браслет на нозі. Ця відома роялістка, котра ще недавно тягала юридичні патрони банді двічі несудимого короля, тепер всім свої виглядом демонструє: мені нема чого боятися, приходить наш час!
Nikolay Kozyrev
Переклад В.Ханаса

1 коментар:

  1. Генеральна прокуратура зробила з Володі Парасюка Народного Героя. Посміє заарештувати зі згоди калоліції навколо Фрону Зрад, що залишиться від тієї Генпрокуратури і того іудського парламенту? Коли в Україні нема суду, силовики продажні, народ ініціює самосуд, що і здійснив легінь Парасюк!

    ВідповістиВидалити