неділю, 25 січня 2015 р.

Тероризм чи війна?

"ДНР" і "ЛНР" клопотають перед світовою спільнотою лідерів визнати офіційно терористичними організаціями. І це знову наводить на роздуми, хто такі "ДНР" і "ЛНР" - абстрактно - це місцеві терористи чи найманці? Але про російську армію- ні слова. Як пише у на своїй сторінці у ФБ командир 1 - ої штурмової роти 5 - го батальйону "Правого сектора" під позивним Друг Подолянин,: " (На фото)
артилерія російських військ працює дуже злагоджено і воюють вони не як терористи, а професіонали:" Останні два дні (в Пісках) дуже напруженими. Збройні сили України два дні намагалися перейти в наступ на нашій ділянці фронту, але, на жаль, невдало. І, на жаль, знову з втратами. Дивлячись на дії офіцерів ЗСУ, складається враження, що вони прийшли сюди гратися в "олов’яні солдатики". Вони ніяк не можуть зрозуміти, що тут почалася серйозна, доросла війна. Війна, перед якою відпочиває і Афганістан, і Ірак, і Іран разом взяті. На цій війні треба починати воювати за всіма законами військового мистецтва, нахрапом і наобум тут нічого не вийде. Скільки ще треба пролити крові, щоб командири різних рівнів це врешті зрозуміли? Півгодини тому прямо на наші позиції, прямо в лоб йшла група з 20 бойовиків, їх помітили наші спостерігачі. Хлопці чітко відпрацювали, ворожа артилерія тут же почала обстріл наших позицій, під прикриттям якого вони відступили". 
Поки, що наші з усіх сил тримають лінію оборони біля донецього аеропорту. І вони нерозуміють чому на рівні держави в нас ще досі АТО, а не визнана агерсія Росії,Хлопці щодня втрачають побратимів і все більше розчаровуюються у діях влади.




Немає коментарів:

Дописати коментар