пʼятницю, 9 вересня 2016 р.

Тернопільські артилеристи святкують річницю




Військові 44-ї тернопільської окремої артилерійської бригади 9 вересня 2016 року відзначили другу річницю від дня створення. Урочистості провели в пункті постійної дислокації місті Тернополі.
Найкращих артилеристів відзначили нагородами та подяками. Привітати воїнів прийшли очільники міста та області. Серед гостей, друзів бригади і волонтери ГО «Схід та Захід єдині» Василь Конько, Олег Тимошенко, Ігор Крочак, адже там на сході на театрі бойових дій увесь волонтерський загал нашої групи неодноразово допомагав воїнам-артилеристам волонтерськими гуманітарними вантажами. Вітаємо артилеристів з річницею. Для гостей та школярів міста в розташуванні частини організували показ військової техніки та озброєння. Серед зразків і раритетні, це постарились друзі артилеристів.






































































За два роки бойових дій 44-у артбригаду добре укомплектували. Нині вона є однією з найбільш забезпечених у ЗСУ. Зазначимо, що ця бригада брала участь у Військовому параді до 25-ї річниці Незалежності України. Так тримати браття артилеристи ! Слава Україні !

Прес-служба ГО «Схід та Захід єдині»

Фото Ігоря Крочака

Немає коментарів:

Дописати коментар